Svenska Engelska Danska
Patinas-blommor Ljuskrona Patinas

OM OSS
Kunskap, kvalité och service kännetecknar Patinas. Vi som arbetar här har erfarenhet från belysning sedan 1999. Därför kan du vara säker på att mötas av kompetens, hög servicenivå och produkter som sticker ut när det gäller kvalitet och design. Patinas är en del av Retrolampor Sverige AB som är ett företag som säljer och tillverkar belysning för utomhus och inomhus miljöer. Samtliga utav Patinas armaturer är handtillverkade i Ungern och går att kundanpassa. Sortimentet består av olika stilar.

Art déco (kortform av franskans art décoratif "dekorativ konst"), formgivningsstil från tiden mellan 1920 och början av andra världskriget. Art déco ville framhäva det individuella, dekorativa och exklusiva.

Art Nouveau (ny konst) går även under namnet Jugendstilen. Art Nouveau/Jugendstilen var ingen enhetlig stil utan kan sägas vara ett samlingsbegrepp för en rad olika stiluttryck.

Våra kunder är allt från privatpersoner till offentliga lokaler och restauranger. Vi har nära sammarbete med flera arkitekter runt om i Norden.

Verksamheten bedrivs på en herrgård norr om Helsingborg. Önskar Ni besöka oss, vänligen kontakta oss för avtala tid.

"Välkommen in i en ljusare värld!"